mandag den 22. november 2010

Laura, Oliver, Mor og Tante Leen

...og så kom de gående henad vejen...slæbende på 3 store sække balloner... !

Havde forleden en session jeg lige må dele med alle. Udover de fantastiske udtryk og spilopper der er at se på billeder og som derfor var foran kameraet ville jeg ønske jeg havde haft et skjult kamera den anden vej også. Her ikke bare hoppede og spurtede...og dansede og fjollede Mor og Tante Leen i en lind strøm,  de kunne også sige lyde og lege hvilket er fantastisk og som smitter af på børnene.
Det vigtigste er selvfølgelig Laura og Oliver, som både grinede...fniste..og hoppede rundt i alle ballonerne. Men så udtrykker de også hver især lidt af deres personlighed, hvilket er noget af det bedste for mig at fange. Et udbrud af glæde, et glimt i øjet eller en lidt betuttet mine, noget som forældrene genkender!
På det sidste billede får jeg selv lyst til at springe ind og trille med rundt i ballonerne...det ville måske ikke være så kønt..men vildt sjovt!!

Jeg har travlt for tiden, hvilket er super dejligt. Men til dem der stadig skal nå at give verdens bedste julegave er det med at få en tid!!

Glædelig november

Camilla

Ingen kommentarer: